ipek0212 melteMeric merhabalar biraz geç oldu ama, oğlumu geçen ay kreşe başlatabildik fakat oryantasyon süreci hastalıklarla vs bölündü ve geçen hafta sınıfa hiç girmek istemedi, kreşe alıştırmak için tavsiyeniz var mıdır tam 37 aylık şu anda 🥲🥲
melteMeric ipek0212 aslında 37 aylık baya 4 yaşına yaklaşmış yaş oryantasyon sürecine tekrar başlamanız gerekiyor ve öğretmenlerini sevmesi önemli bir konu sizin sabırlı ve öğretmenlerinin de sabırlı mesleğini seven öğretmenler olması önemli bu süreçte her çocukta bu süreç farklılık gösteriyor çünkü bazısı hemen alışıp seviyor bazısında süreç uzuyor ilk 1 sene emin olun bizde zor süreçler atlattık ama çok şükür alıştı hangi okula yazdırmıştınız
ipek0212 melteMeric belediyenin kreşinde şu anda oradakiler özelden biraz daha farklı tabi, çocuğun ağlamasını çok istemiyorlar , sürekli bahçede olduğumu bilmesi de iyi bir şey mi bilmiyorum ama hep benim sakinleştirmem gerekiyor çocuğu :(
melteMeric ipek0212 evet sürekli onu beklediğini bilirse zaten alışamaz güvenli bir alan olmadığını düşünür oranın. Devlet kreşi süreci nasıl bilemiyorum ama tabi özel kadar tolerans göstermezler haklısınız
ipek0212 melteMeric bakalım süreci göreceğiz umarım olumlu olur :) bir de eğer özel değilse bu sene özel kreş fiyatları ile ilgili bilginiz var mı (aylık) sizin çocuğunuz da özele gidiyordu sanırım
melteMeric ipek0212 umarım alışır ☺️ evet özele gidiyor aralık ayında yeni dönem için kampanya yapmışlardı ama şuan tam fiyatları ne bilmiyorum aylıkta biz yıllık olarak ödeme yapıyoruz