talhadmr Okb den cok yoruldum 4 yaşında çocuğum var ona baktıkça vicdanim hiç rahat değil sürekli temizlik yapıyorum ona vakit çok harcayamiyorum diye doktora gitsem ilaçlar belki beni sürekli uyutacak bu kez hiç ilgisiz kalicam diye korkuyorum içim çok dolu en nasıldı çok özür diliyorum nolur yadirgamayin ilişki sonrası heryeri siliyorum elimle ışığı mi açtim kapıyı mi açtım oralar da pis geliyo siliyorum kaç saat fikir verir misiniz ne yapmam lazim
aura_meselesi_bu_sekerim talhadmr youtube da konu ile ilgili uzmanlarin cok guzel videolari var Konu ile ilgili cok iyi kitaplar var… bunlarda care olmazsa zaten bi uzmana gitmek gerekir
Birdunyabircennetannesi talhadmr Ablamda var bu durum İlaç kullanıyor uyku yapmadı Buna kendiniz çare bulamazsınız tedavi olmanız lazım Geçmiş olsun
eyberenimo talhadmr sizin kadar olmasa da ben de aynı o şekildeyim özellikle el yıkama konusunda nereye dokunsam defalarca deterjanla ellerimi yıkıyorum ellerimin üzeri sürekli çatlayıp kanıyor yapma diyorlar ama elimde değil 5 yaşında bir oğlumla 3,5 aylık kızım var sanki her an her yerde mikrop bulaştıracağım onlara gibi kafayı yedim
talhadmr Birdunyabircennetannesi devlet Hastanesi’ne mi gidiyor ablaniz çünkü ben kaç oldu randevu aldım gutnedigim için 15 gün ceza verdiler özele gidecek durumum yok devlette faydası gördü mü yada şuan ablaniz ilaçla düzelmesi vaf mi
Birdunyabircennetannesi talhadmr Evet var ilacı kullandığında farklı kullanmadığı da farklı oluyor Özele gidiyor Eğer randevuya gitmediyseniz ve iptal etmediyseniz 15 gün vermiyor evet
queen_bee İlaçlar uyku yapmıyor, yanlış biliyorsunuz. Kendi kendinize başa çıkamıyorsanız, bi uzmandan yardım almanızı öneririm
Birdunyabircennetannesi talhadmr Yani daha yeni başladı 2 3 aydır kullanıyor Ablam mesela her şeyi kafaya takar sinirli biriydi İlacını içince sakinleşiyor içmeyince aynı mesela şu anlık gördüğüm farklılık bu
queen_bee İlaca başlarsanız eğer, ilk birkaç gün mide bulantısı halsizlik yapıyor, 1 hafta sonunda tamamen alışırsınız zaten
Obsesifkompulsifbozukluluk talhadmr bende ilişki sonrası bir yere değmiştir diye heryeri siliyordum makineye atarken çarşafı yine de makinaya veya üzerime değişmiştir diye komple değişiyordum makinayı siliyordum böyle silmeye silmeye düzelttim az bir şey ama tam bitmedi
talhadmr Obsesifkompulsifbozukluluk ay şuan bende öyleyim bı kere temizlemeden durabilsem devamı gelecek gibi ama duramiyorum