mervekzly Birden bire oldu anlamadım bir tane bebegim var bakacak kimsem yok hiç takatim yok en hızlı ne geçirir acaba :/
mervekzly Kefir muz paten sipariş ettim nette onlarda iyi gelir yazıyordu tüm tuşlara basayım agrıda yapıyor :/
neolmusyaani flover karin ağrısı da var mı acaba bnde 2 gün önce başladı dün gece karnım sabaha kadar şiddetli ağrıdı bir de hamileyim gaita testinde enfeksiyon cikti
mervekzly flover bıfün ilk günlere göre iyiyim birde adet oldum üstünr aksilik yaa :) patates yedim 3 gün sadece iştahım hiç yoktu muz yedim su içtim decitel diye ilaç vardı kramplara iyi geldi kahve limonuda denedim iyiyim ama
neolmusyaani flover o zaman bisey dokunmuş olabilir mi.. gerçi bende logusayken 20 gün boyunca olmuştu şimdi hatırladım ama o doğumla alakalı sanırım. Enfeksiyon falan değil yani
papatya0909 mervekzly dünden beri öyleyim gerçekten perişan haldeyim kafamı kaldıramıyorum yastıktan kusma da var bende
mervekzly papatya0909 ahhh salgın bir dünyada zamandayız yahu bıktım yani kimon kahve patates haşlama muz yedim ben biraz daha iyiyim elhamdulillah
flover neolmusyaani evet öyle oldu sanırım bugün geçti çok kötü bir şey gerçekten git gel tuvalete bebek emzirirken hele