azizerecep Merhaba kizlar bebegim 2 aylik bize gülmüyor suan acaba gelişmesi geri mi sizinkiler nasıl? Ayrıca prematüre dogdu 34 haftalik bir etkisi olur mu?
Livmom azizerecep 1 aylıkken bilinçsizce gülmeye başlamıştı 2 aylığa yakın bize gülmeye başladı birde agu diyor bayadır tekrar ediyor o kelimeyi söyleyince cevap veriyor 😂 İlk zamanlar çok zordu şimdi bunları görünce Herşey daha kolay geliyor
adasmummy azizerecep benim kız 2.ayın sonuna doğru başladı canım gülmeye her bebek farklıdır üzme kendini güler elbet
mavi2601 azizerecep 3 , 4.ayda başlamıştı gülmeye hatta ilk aylar aşırı suratsız ninelere benziyordu somurtuktu hep 🤣🤣
3kedili2bebekli azizerecep 6 aylık gülmeye başlamisti bebem sürekli gaz kolik ataklari hep ağlıyordu zaten premature yoğun bakımda yattı bu çocuk beni sevmiyor istemiyor hemşire zannediyor belki de diye ağlardım 😂 bir güldü tam güldü sonra hep gülümsedi kahkaha attı 😂
busraegemelih 38+4 doğan bebegim 4 ayında başlamıştı gülmeye zamanında doğan çocuk bile 3-4 ay civarı gülüyor diye biliyorum ben
aslanmommy azizerecep etkisi olur tabi ki. Bazı teşhisler için çok erken dönemdesin. Bende 34 haftada doğum yaptım 10 aylığız daha yeni yakaladık sayılır ayımızı
3kedili2bebekli ezgiii12490 yok uykusunda hafif gylerdi ama uyanıkken hiç gülmedi hep aglar yada mizmizlanirdi kaslarını çatık bakardı bir gün sevinçle ana kucaginin oyuncagina gülümsedi bende çok mu eğlenceli oğlum dedim döndü bana güldü 😍
brc111 azizerecep merhaba benim bebeğimde suan 51 günlük ve bize gülmüyor göz kontağı kuruyor ams ne yaparsam yapayım gülmüyor. Sizin bebek tam olarak kaç günlükken gülmeye başladı