melisakayra 2 çocuğum var 3ncü asla düşünmüyorum Nolur yazın bana hangi yöntemler var Hap varms kilo yapıyor mu
YorgunEbeviyen melisakayra ben allaha emanet korunuyorum 🤣6 aydır geri çekilme ile korunuyorum bi kaza yaşamadım
YorgunEbeviyen melisakayra evet hap kilo yapar ozaman doktorum birez şişersin dedi gitim sipral taktım 4 ay taktım dayanmadım çıkartım
Obsesifkompulsifbozukluluk melisakayra cnm sakin ol bi strese girme ertesi gün hapı al eczaneden iç gebelik oluşmasını engeller eğer sperm girdiyse içeri.Ondan sonrada prezervatif kullanacaksanız afedersiniz içe boşalma olmasın geri çekilin riske atmayın başka bir çok yöntem var zaten
Asafsbn YorgunEbeviyen sizin gibi ve prezervatif ile korunuyordum oğlum 30 aylık ve hamile olduğumu öğrendim 🥴
kurabiyevarsimitvar melisakayra 3 ay oldu herhangi bir sorun yapmadı sadece duygu değişikliği yaptığını düşünüyorum
ipekg54 Yasmin hap kullanmanızı tavsiye ederim hem bitkisel hem yan etki yapmıyo ayrıca kilo yapar muhabbeti tamamen yalan 1 yıl içtim hiç sorun yaşamadım şimdi kızım 40 günlük tekrar başladım
ebrumiragok ipekg54 emzirirken kullanılıyor mu bende tereddütte kaldım ve başlamak için adet olmayı mı beklememiz lazım daha önce kullanmadım bilgim yok
ipekg54 ebrumiragok adetin 1 veya 3. günü başlanılıyo her doğum kontrol hapına ancak doğumdan sonra 6.hafta adeti beklemeden başlıyosunuz