Susamm Ayi bitirdik allahın izniyle. Lakin oğlum hala 0-6 ay Emzigi kullanıyor. Bir büyüğünü verdgmde öğürüyor. Ne yapabilirim. Endise ediyorum açıkçası damağında gelişim bozukluğu olacak diye.
aysenurzg aysenurzg Susamm belki damak yapısı da değişmiş olabilir mi ? Aklıma gelenler bunlar ama henüz tam bilgim yok daha küçüğüz 🙂
ybk2019 Susamm biz de 6. Aya giriyoruz ben değiştirdim emziği 0-6 ay çok küçük geliyordu garibim. Philips avent aldım Chicco kullanıyordu endişe ettim almaz diye aldi hatta sevdi. Ama benim bebeğim sadece uykuya geçişler de kullanıyor
aysenurzg Susamm başıma gelmedi benim henüz küçük daha bebeğim .ağız yapısı küçük olabilir mi acaba henüz.
ertugrulbey19 Benimki de 3aylik oldu hala değiştirmedik bizde ilk aldığımız emziği kullanıyoruz 3 aydan sonra da değiştirmek gerekiyomus sanirim 🤷🏻
Halimeymen Bende 6 Aydan sonra başka emzik aldım attı emmedi 1 yaşına geldi artık bıraktırmayı düşünüyorum yavaştan başka emzik almıyor
Kahvegerek Biz yaşadık bu durumu bi kaç gün sonra alıştı. Hatta avent emzik kullanırken bibse geçtik onu da aldı 16. Ayında bi kaç gün alışması için zaman verin alıyor