cemmre Merhaba hanımlar. Yenidoğan sadece anne sütü alan bebeğin büyük tuvaletinin lokması normal mi basinat gelen varmı
dmlshr cemmre evet bazen hiç kokmuyor ama bazı zamanda çok pis koku oluyor açmadan dılardan alıyorum kokusunu şuan oğlum 4 ay 12 günlük ama 1 ay öncesinden başlamıştı kokmaya
Leyla0613 cemmre gazı vardır belki, üşütmüşte olabilir, yedikleriniz de direk etkiler takip edin içiniz rahat etsin derseniz doktora sorun bence
cemmre İlk çocuğumda hiç koku yoktu. Biraz araştırdım herhangi bi rahatsızlıgi olabilir diyince korktum biraz. Bende o şekilde düşünüp pek umursamadım ama ne biliyim
cemmre dmlshr benim kızımda 2 buçuk aylık bende tuvaletini yaptığını kokusundan biliyorum. Hiç doktora sordunuz mu acaba
dmlshr cemmre eğer ekşi bir kokuysa normal kabul ediliyor. Dışkıda kan yoksa eğer korkma bir dahaki kontrolünde sorarsın yine doktoruna.
cemmre dmlshr renginde gariplik yok kan yok arada mukus oluyo çocuğumda huzursuzluk yok. Öyle yapıyım insan söz konusu evladı olunca bokum kokusuna bile takılıyo malesef ☺️
dmlshr cemmre aynen öyle anne olmak bunu gerektiriyor. Özellikle konuşamayıp derdini anlatamadıkları zaman daha dikkatli olmamız gerekiyor.