zhrrvz 19 ay 17 gunluk kizım kelime sayisini 15.aydan sonra saymayi biraktim 100un uzerinde idi 15.ay ciwarı şuan 2li cumleleri kuruyor.renkleri,organ isimlerini ve yerlerini gosterek soyler.komutlari cok iyi.getir gotr al ver yer tarif ederim.ordan al diye dkkti algisi gayet iyi.bu bkac aya daha geliseblir ama surekli ewde olmak ve farkli insanlarla etkilesimin az olmasinin bnce cok etkisi war.bnm kızım surekli disarda gun icnde suana kadr surekli birileryle zaman gecirdi ve disari cok ckmenin etkisnin oldgnu dusnyorum.oyun grubunu deneyin etkisi olablir.sk sk daha cok dışari ckın kitap okuuin bol bol kotaptan ziyade brlikte oyunlar kurun oyunda konuşun.dikkat daginikligida olablir.komut algilama sorununu doktora danışın bnce normalde al ver getr gotur bunlarin 20 aylikta gayet gelismis bi sekilde yapiyor olmasi lazim.dikkat ve algi icn guzel gıda takviyeleri war bnce bi danışın.kelimeleri cogalir bi anda konusur vs ama komutlarin suan net bi sekilde olmasi gerekli idi.panik yapin diye soylemiyorum lutfen oylede olmayin ama ihmal.etmeyin bunu doktorla ilerleyin bu konuda demek istedim🙏