asaletsoydangelir Merhaba Benim kızımın kan tahlilinde yumurta alerjisi çıktı diyete girdik Ama bu kiz sabahlari mutlaka yumurta yer Yani nasıl olacak hiç bilmiyorum haftaya da deri testimiz var Peynir vs tüketmiyor Siz bu durumda neler yaptınız Bebeği yumurtaya alerjisi olan varmi
doganil asaletsoydangelir kızımın çoklu besin alerjisi vardı. Yumurta, fındık fıstık, süt ve süt ürünleri, tahin 🫠 çok şükür 10 aylıkken geçti. O dönem alerjisi olan hiçbir şey yedirmedim, emzirdigim için bende tüketmedim bu şekilde atlattık.
semasyy asaletsoydangelir şuan sadece haşlanmış sekilde sarısını yiyor beyazı alerjik bi kaç gün sonra beyazı deneyeceğim inşallah geçmiştir belkide sizin bebişinde sadece beyazınadır sarısını vermeye devam edersiniz
asaletsoydangelir pozitifanne06 oyle değil 😂 Yumurtaya çok sever sarsini ilk dönemde yedi sorun çıkmadı beyaza geçtik pankek yaparım yanina zeytin falan yer ama peynir yiyemdi bir türlü Yani bizim ana yemegiz yumurta oldu sabahları Bugun testlere bakti yani bugünden sonra ne olacak
asaletsoydangelir pozitifanne06 geciyormu gerçekten şuan 11 ay 29 günlük Aşıları yapilamayack testlerden sonraya kaldi
pozitifanne06 asaletsoydangelir ya yumurta yiyip kizarmiyosa egzaması yoksa diyete gerek yok, boşuna mahrum kalmasin. benimki de peyni yemiyodu hellim peynirini kızartıp verdim şimdi tadına alıştı kaşar da yiyo 😀 ben de yoğurt yediremedim ya bi türlü
asaletsoydangelir pozitifanne06 Ağiz çevresinde sivilcelenme oluyor Yumurta bide kaşarı beraber pişirip yerdi Yoğurt çok az yiyor 😄 bu çocuklar niye böyle Bnde yiyemiyorum bnada yasak dedi ayy kafam çok karışık
asaletsoydangelir pozitifanne06 ağız çevresinde sivilcelenme kızarıklık oluştu 9 aylık aşı için gitik sağlık ocağına yapamayiz dediler çocuk doktoruna gitik alerji dedi sonra test falan istediler önce kan testi yapildi ve deri testi içinde gün verdiler bize Doktorumuzda bugün söyledi kan tahlilinde yumurta çıkmış vermeyin dedi ve anne sütü içtiği için de bnde yiyemiyorum İste deri testi yapılacak ondan sonra 1 yaşında doktor Kendi aşı yapacakmış
pozitifanne06 asaletsoydangelir anladim bizim 14. Ayda tamamen geçti emzirme döneminde ben de diyet yaptım sonra aşama aşama açtık bir ay bi diyet yapın o zaman çok gecmiş olsun 🥺
pozitifanne06 asaletsoydangelir sabahları tahinle unu karistirip pankek yaptım köfte yaptım peynirli sulu omlet yumurtasiz börek dönüşümlü bunları yedi zeytin falan seviyordu çok şükür. Bunlar dışında da meyve yedi bol bol, kuruyemisle atom yaptım. 1 yaşta hala alerjsii devam ediyodu doktor kendim yapcam dedi ama kızım alerji testleri kan tahlili derken çok yıprandı. Sonraki gün için çağırdı önce kan tahlili yapcaz sonra aşı sonra iki saat bekliycez tepki verirse diye dedi ben de istemedim çünkü kabak gibi kocaman kızardı deri testinde. Üstüne orda aşıya alerjisi olsa başka başka müdahaleler gözümde büyüdü.
pozitifanne06 asaletsoydangelir 9. Ay aşısının içinde yumurta beyazı var ya o yüzden, 12. Ay KKK aşısında da yumurta var
asaletsoydangelir pozitifanne06 sizce deri testinde de farklı bir besin cikarsa aşıları iptal olurmu endise ediyorum 9 aylık aşı si yapilmaz dedi doktor
Burcinblgl pozitifanne06 merhaba bize de bugün test yapıldı yumurta alerjisi var bende yemicem ama direk mi yoksa atıyorum kekin içinde var o şekilde de mi yememem gerekiyor