girlmama Kızlar bir arkadaşım boşanma sürecinde evine gerekçeli karar geldi 2 ay oluyor nerdeyse ama nüfusta hala evli gözüküyor nedeni ne olabilir
ElvisDemir-moms girlmama dava bitmediği süre boyunca resmiyet değişmiyor. Boşanma sürecindeyim ve hala evli gözüküyorum🙄
1babyannesi girlmama e devletten kontrol etmesi gerekiyor dosya kapandı yazdıktan sonra soy ismi herseyi değişiyor bir arkadaşım söylemişti bana da dosya kapandı yazıyorsa bitmiştir resmiyette
girlmama ElvisDemir-moms peki şunu sorayım anlaşmalı boşanma karşı taraf itiraz ettiyse uyap ta gözükmez mi ve diğer sorum da eğer karşı taraf gerekçeli kararı teslim almadıysa ne olur
Nur0646 girlmama itiraz süresi 15 gün eğer etseydi muhakkak görürdü dosyaya ekliyorlar karar kağıdı biraz geç geliyor adres değişim beyanı verilebilir UYAP üzerinden davanın seyrini görebilirsiniz
Duygudikicidkc Karardan sonra adliyeye gidip imza atmaları gerekiyor diye biliyorum ozaman kesinleşiyor
girlmama Duygudikicidkc ama ikisi farklı şehirlerde davanın yapıldığı yerde değil arkadaşım ve ona böyle bir bilgi gelmemiş adliye ye gitmesini söyleyen bir kağıt yok
girlmama Nur0646 şuan görünürde yok karşı tarafta sadece iade edilmiş bir gerekçeli karar var o da evde bulunamaması dan sanırım karar çıkmış yazıyor ne kadar sürer bu süreç
Nur0646 girlmama elinde ki karar tarihinden 15 gün sonrasına kadar itiraz edebiliyor sonra istesede kararı etkileyemez
Nur0646 girlmama görümcem yıllardır uğraşıyor sizinki yine gerekçeli karar verilmiş şükür bizim daha celseler yeni basladi