zeynepmilaa 4.ay atağınız ne zaman başladı ve belirtiler nelerdi benim bebeğim sürekli huysuz her şeye ağlıyor
nursnmh zeynepmilaa 4 aya girdik basladi şuan tam 5 ay 2 günlük devam ediyor Emmek istemiyor zorla emiyor bazen uyku boşlugunda Sürekli huzursuz Ağlak huysuz bir bebek oldu Zaten gaazli kolik bir bebekti üstüne ataklar eklenince daha da zor oldu ne zaaman nasil gecer bilmiyorum
sydaglsen zeynepmilaa zaten zor emziriyordum meme reddi oldu. Uykuya direniş arttı kosa uykular yapmaya başladı huysuz çok uykusu olsada dalamıyor
dilek19x zeynepmilaa Bizdede uykuya direnme uyutmaya çalışıyorum deli gibi ağlıyor biraz mız mız oldu gece çok sık uyanıyor emiyor ve geceleri gözleri kapalı şekilde ağlıyor gibi huysuz ses çıkarıyor
meliko04 zeynepmilaa Allah yar ve yardımcınız olsun. Bizde en büyük sorun uykuya direnme ve uykuda kalamamaydı. 3. Ayın sonunda bir başladık 5. Ayın sonuna kadar gece uykularında sorun yaşadık. Zaten gündüz çok uyuyan bir bebeğim yok ama bu atak da gece uykuları da perişan olmuştu. 6. Ayda düzeldi çok şükür hala gündüz uykuları az az sık sık ama geceler düzene girdi. 9 buçuk aylık oldu Şimdi de ek gıda falan derken iştahı ve dişiyle güreşiyoruz. O ataklar hiç bitmiyor sadece şekil değiştiriyor🥹
Umaysmom78 nursnmh aynı durum bizdede var hem gaz hem kolik bide atak maf oldum 4 ay 25 gün şu gazdan nefret ettiğim kadar hiç bişeyden nefret etmedim
bgunes 4 . Ayda başladı 5 buçuk ayliga kadar devam etti . Huysuz , memnuniyetsiz, sürekli çığlık çığlığa ağlayan , uykuyu reddeden ama uykusuzluktan mahvolan , kısa kısa uyuyan bı çocuk olmuştu kızım
zeynepmilaa Evet bunların hepsi bizde de var kızlar uykusu var uyumuyor aç yemiyor ısrar etmesem bunlar için bu sefer daha da mızmız oluyor gece çok sık uyanıyor ve benim bebiş 3 ay 20 günlük. Kucağa alıyorum ağlıyor bırakıyorum ağlıyor insan seçmezdi normalde başka insanlarda da ağlamaya başladı
Kupeklergiremez Bebeğim 4.5 aylık 2.5 ayından beri gece uyku düzeni sabit asla bozmadım düzenini dişleri de kaşınır ama çok şükür gece uykularımız 11 gibi yatar 3-4 arası uyanır sabah 7-8 de uyanır uyku düzenini çok iyi takip edip verdim yaklaşık bir ay araştırdım deneye deneye öğrendim çok şükür bir sorunumuz yok kolik ve gazlı bir bebek olmasına rağmen🧿
Kupeklergiremez nursnmh Tabi ki.. Öncelikle bebeğin gece gündüz ayrimini yapması için saat 8:00 ve 9:00 Aralığında kesinlikle uyanık olması lazım böyle dışarıyı falan Gösterin perdeleri açın ev bayağı bir aydınlık olsun Alt değiştirme Beslenme giyinme vs Derken saat zaten 10:00 bulmuş olur İlk uykusunu saat 10:00’da yapıyorsunuz 20 dakika bile yatsa yeterli beslenme Alt değiştirme birlikte etkinlik yapma tummy Time yada farklı şeyler saat 12:00’ye kadar oyalanmış olursunuz zaten saat geçer ikinci uykusunu saat 12:00’de yapacak Bu sefer muhtemelen 1 saate yakın yatar Aynı rutinden devam edin Saat 14:00 15 Arası üçüncü uykusunu yapacaktır son uykusu da saat 17-19 arası olacaktır 19’dan sonra kesinlikle uymayın saat 21’de uyumak için odasına geçin odadaki gece lambası kırmızı veya turuncu olması çok çok iyi olur mesela benimki gün ışığı ben üzerine bebeğin mor renkli battaniyesini atıyorum kırmızımsı tonlarda oluyor çok ışık olmasın böyle karanlığa yakın bir oda olsun uyutma şekliniz nasıl bilmiyorum ama ben ayakta sallayarak yapıyorum ilk zamanlar uyku düzeni farklı diye buna uymayabilir kesinlikle pes etmeyin ha şunu da belirteyim bir bebeğe 20 dakikadan fazla uyutmaya çalışmayın 20 dakika boyunca uyumuyorsa zorlamayın biraz etrafı gezdirin oyunlar oynamaya çalışın o zaten yorulup uyuyacaktır ve en en önemli şeyse bebeğin karnı tok olduğunu altı temiz olduğuna emin olun gazlı bir bebekse saat 20. 00 gibi gazini çıkartmaya başlayın dokuzda zaten uyku vakti olduğu için O sürede de yorulmus olacaktır size tavsiyem uyumadan önce eğer sadece anne sütüyle besliyorsanız emzirmeden sonra 30 cc ile 60 cc arası mama verin Karnı aç olan bebek gece uyanır atak vs bunlar boş şeyler Modernleşmiş tıp cümleleri 😄 eğer bu dediklerimi yaptığınız taktirde işe yararsa bebeğiniz muhtemelen saat 2:00 ve üç arası uyanır en erken