damla_2887 Yüz için lazere giden var mı ? Nasıl oluyor yani diğer bölgeler için gidince mesela 3 gün öncesinde traslama yapın deniliyor. Yüz de mi aynı oluyor. Bide diğer seansa kadar ya daha koyu çıkarsa yüzdeki tüyler,? Deneyimi olan yazabilir mi lutfen
NariNariKiminYari damla_2887 ben yaptırmadım ama yaptıranların çoğu iğneli epilasyona gidiyor diğer lazerlerde pek fayda olmuyormuş
TwinsAndBeren damla_2887 merhaba ben estetisyenim, yüz bölgesini traşlamadan geliyorlardı biz traşlıyorduk öyle lazer uyguluyorduk çünkü yüz bölgesi çok çabuk yayılıyor ince ayva tüylere kısaltma işlemi yapılınca fazlalaşıp koyulaşıyor. Verilen seanslara düzenli giderseniz gidene kadar çok fazla uzayıp rahatsız etmiyor ama simsiyah kalın tüyleriniz yoksa yüz bölgesine lazere bulaşmayın derim bitmesi çok çok çok zor en sıkıntılı bölge
NariNariKiminYari damla_2887 en etkili lazer türü zaten yüzün bitmesi sıkıntı olduğu için iğneli tercih ediyorlar ıpl e gideceksen hiç bulaşma zaten azaltmanın a sı yok
Ladimaki TwinsAndBeren Bitiyor mu peki kaç ay yada yıl sürüyor. Bende gitmeyi düşünüyorum düşünceniz nedir. ? Birde komple bacak için gitmek istiyorum. Nezaman biter. Ve hangi epilasyon aleti kullanmaları gerek. Hangisi en iyisi.
TwinsAndBeren Ladimaki yüz bölgesi tamamen bitmiyor ayva tüyüne dönüyor o şekilde kalıyor bu da 1,5 - 2 yılı buluyor bacak bölgesi kolay biter diz kapağı üstünde kalabilir ince tüyler halinde kemikli bölge olduğu için inatçı oluyor. Alexandrite cihazını tavsiye ederim kesin sonuç alırsınız piyasada çok fazla çakma cihaz var güzellik merkezlerinden çok klinik veya hastane tarzı yerleri tercih etmelisiniz