Pamsdream Doktorum dün Cipralex verdi yarım içtim ama bugün çok mide bulantısı yaptı bide üstüne dolorex ağrı kesici içtim mide bulantısı yaşayan var mı böyle acaba
NariNariKiminYari Pamsdream ilk kez kullanıyorsanız mide bulantısı baş dönmesi halsizlik yapar çok normal
nrgrvn Pamsdream annem kullanir biliyorum. Mide bulantisi ve uykuyu etkiliyor Doktorla görüşüp gece kullanın isterseniz cakismiyorsaniz
Pamsdream NariNariKiminYari 4 yıl öncede kullanmıştım aynı ilacı ama dolorexten de şüphelendim o da ağır bir ilaç ikisi birlikte mi ağır geldi acaba
NariNariKiminYari Pamsdream antidepresandan kaynaklıdır 4 yıl uzun bir süre bünyen alışana kadar böyle oluyor maalesef
amazontuba Pamsdream 15 gün boyunca sürer ama hafif leyerek azalır. Mideniz ağzınızda gezmeniz de hafif baş dönmeleri de normal
NariNariKiminYari Pamsdream kişiden kişiye değişir ortalama 1 hafta sonrasında alışırsınız. Şuan yarım içiyorsunuz genellikle 1 hafta yada 15 gün sonrasında tama geçiriyorlar. İlacı tam almaya başladığınız zaman da hafif oluyor sonrasında tamamen geçiyor
Pamsdream amazontuba NariNariKiminYari Teşekkür ederim bugün biraz daha azaldı ama bakalım bekliyorum geçmesini gece çok kötü oldum
Pamsdream amazontuba Baş dönmesi uyuşukluk sersemlikte böyle sarhoş vari kafa odaklanma zorluğu oluyor normal mi acaba
Pamsdream Antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları Cipralex ile birlikte içilir mi peki ? Ibuprofen gibi
Pamsdream NariNariKiminYari Baş dönmesi uyuşukluk duygularda iniş çıkışta yapar mı bugün başım aşırı uyuşuktu konsantrem gitti sanki
NariNariKiminYari Pamsdream canım yapar yazdık ya zaten yukarda sen bu şekilde takıntı haline getirirsin psikolojik olarak devam eder yan etkileri
noldubanaya Vallahi ilk günden son güne tam ilaç içtim hiç mide bulantısı yapmadı ama çok zayıflamıştım içerken. Hamilelik döneminde ara verdim ama geri gidicem bende onu verir belki yine o zaman yazarım yaptı yapmadı diye 😂😂😂