alinduhatg Hoover kurutma makinem var ısı pompalı kızım kıyafetlerini attım su haznesinde su vardı ama çamaşırlar ıslaktı tekrar attım yine aynısı başına gelen varmı nerde yanlış yapıyorum acaba
Ballikizim99 alinduhatg hepsi bir arada mı neydi o programda tamamen kuru oluyor pamuklu seçeneğinde hafif nemli kalıyor bende çamaşır sepetine koyup arada çeviriyorum alt üst kuruyor bugün sentetik programında çalıştırdım yine nemli çıktı söylene söylene çamaşır teline astım çabuk kurusun diye.
Tuuba101010 alinduhatg bnm de ayni marka kot programında güneşli olan kurutmada kurutuyorm tamamen kurumus şeklinde çıkarıyor.beyaz ve soyahlari birliktede atıyorum hic bsi olmuyor hepsini kurutuyor.2.30 saat sürüyor deneyin isterseniz
Diyetisyen_diyette alinduhatg ben de arçelik var sizinki nasıl bilmiyorum ama filtreleri dolunca da kurutmuyor üsttekileri düzenli temizlesek de alttaki filtreyi unutuyoruz. Sizinkinde de ayrıca filtre varsa temizlemeyi deneyin
Yorgunanne3 Şu haznesi doluysa boşalt benimkisi altus qenelde dolap kuruluqunda kullanıyorum sorun yaşamadım