yaseuras Selam kızlar, Kendi işinizi kurmak için elinizde yeterli para olsa ne iş kurarsınız? Okuduğunuz bölümle ilgili bir şey mi yoksa yeni bir alan mı? Mesela ben muhasebe okudum ama kitapçı açmak isterdim.
nslhnak yaseuras şu devirde şu şartlarda hiç bir iş yeri açmak kurmak istemezdim şahsen. O kadar berber oldu ki her şey. Ayrıca artık her şey online. Çok tanıdık açtı battı. Moralinizi bozmak istemem ama düşüncelerim bu yönde.
gokturkasli yaseuras cocuk gelisim okudum ya montessori oyuncaklari ureten bier marangozhane kurardim yada. Cok alakasiz vitamin kafe
yaseuras nslhnak tabi ki bir işe girişmeden önce iyi araştırma yapmak gerekiyor. Şartlar el verdiği takdirde sizi mutlu edecek bir iş olsa ne olurdu demek istiyorum aslında ☺️
yaseuras gokturkasli ben çocuk gelişimi okusam kendi anaokulum olsun isterdim aslında , sizin fikirlerde güzelmiş ☺️
nslhnak yaseuras hımm pardon bacım bu şekilde anlamamıştım soruyu🫶O zaman sana katılıyorum bir kitapçı olabilirdi, şöyle güzel bir butik salaş küçük birşey 🫢
gokturkasli yaseuras kres zor calistim cocukla ugrasmak iyide cesit cesit veliyle ugrasmak cok yorucu inanki bide batma durumuda var en iyisi kucuk veya kokten isi bitirecek isletme
yaseuras gokturkasli her işte bi zorluk var ama biz herşeyin yolunda gittiği bi düzende hayalimizdeki işi kuruyoruz orda da sorunlu veliler yok canım 😄herşey bizim istediğimiz gibi şıkır şıkır süs püs kafa rahat işimize gelip gidiyoruz patron olarak.😄
gokturkasli yaseuras ay yok mesela oyku saati minder yetmedi. 2 cocugu bir buyuk mindere koyduk dye kizilca kiyamet koptu ondan sonra cocuk serviste altini pisletmis bezli bebek neden pis verildi bilemezsinki bunlar en hafifi ben hayal kursamda hayalde bi puruz oluyor