aysegl12 Kızlar bugün bebeğimin kalça çıkıklığı değeri 58 çıktı sizce nasıl çevremdekiler korkma geçer felan diyor ama ister istemez canım sıkıldı
ogretmenanne2024 aysegl12 eğer devlete gidiyorsanız özele ya da üniversite hastanesinde profosere gösterin benim bebeğime de demişlerdi profosere götürdüm bosey yok bu bebekte dedi. Yani bir doktorla kısıtlı kalmayın hatta bize bandaj taktirdilar ama gerek yokmuş
incimevaa aysegl12 ne kadarlık bebeğiniz? Bizim 2. Ayda böyle çıktı doktor 1ay çift bez bağlayalım dedi 3. Ay kontrolünde geçmişti
aysegl12 ogretmenanne2024 bizede 1 ay çift bez bağlayalım dediler 1 ay sonra tekrar götüreceğim geçmezse ortopediye yönlendiririz dediler korktum bende.devlete götürdüm alelacele bir çekim yaptılar hiç güven vermedi zaten
aysegl12 incimevaa bugün tam 2 aylık olduk bizede aynı şekilde 1 ay çift bez bağla 1 ay sonra tekrar gel dediler
incimevaa aysegl12 birşey olmaz Allah’ın izniyle ben de bayağı korkmuştum ama şükür yani bizde de 59 çıkmıştı deger
ogretmenanne2024 aysegl12 1 ay sonra götürdüğünuzde ortapediye yonlendirirse direkt bandaj diyolar. Öyle derlerse dediğim gibi bı özele götürün. Ben iki hafta taktım çok zordu . İnternete pavlik bandaj yazın görürsünüz
eminemine00 aysegl12 bende tamamen düşmüştü değer 🥴 boşa oyaladı doktor beni çift bez ile. Ama umarım sizşn öyle olmaz. İlk ölçümüz 59 bizim. Sonra düştü. 🥴🥴
aysegl12 incimevaa ayy inşallah bizimde 3.ay kontrolümüzde geçmiş olur🙏🏼yakın sizinle bizim ölçümümüz
incimevaa aysegl12 aynen yakın onzamanlar bana da geçer birşey olmaz diyorlardı ister istemez endiseleniyordum ama haklilarmis geçti şükür 🤲🥹
aysegl12 incimevaa umarım banada sizin gibi bişey olmaz diyenler de haklı çıkar🫶🏻💖teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız
aysegl12 ogretmenanne2024 aynen haklısınız direk almam ben bandajı başka bir doktora mutlaka görünürüm dikkate alacağım önerinizi🙏🏼teşekkür ediyorum yorumunuz için 💓
arasbek Bana da devlet de bandaj verdiler hatta bi gün takılı durdu sonra özele gittim bişry yok dediler başka bi devlete gittim orda da iyi çıktı tek bi doktora bağlı kalmayın siz de
eminemine00 aysegl12 bizim 4 defa ölçüldü ve her ölçümde düşüyordu. Şimdi tamamem çıkmış maalesef. Tubingen ortezi takıldı. 3 hafta hiç çıkmayacak. İhmal etmeyin. Ben ilk geçemediğin de götürmedim pişmanım. Çocuk doktoruna güvendim 🥴