moommyyyylik Selam kızlar üç yaş kızım rahatsızdı Dr. Polivit şurup verdi iştahını gerçekten açtı 18 aylık oğlum var ona da verebilir miyim acaba sizler de kullanan var mı etkilerini gördünüz mü
Hasekihurremsultan1 moommyyyylik kızım 1 yaşına girince doktor verdi ama bir türlü düzenli kullanamadık çünkü kızım kıyameti koparıyor 🤦🏻♀️ şu an 15 aylık hala devam ediyoruz
Baklavanida moommyyyylik bende 1 ay kullandım bizde işe yaramadı. Ama kızımsa kusma ve ishal vardı doktor zinco verdi o iştahını baya bi açtı
Yorgun_mom Tbmstf Sarı kutuydu bizimki bir de yanında zinco diye bi şurup vermişti. İkisini birlikte kullanmıştık
Tubaaa0 Yorgun_mom polivit ve zincoyu ikisini bir nasıl verdiniz bana da verdiler da aynı günde vermiyorum ben
zk1611 Yorgun_mom zincoyu doktorunuz mu önerdi bizimki hiç yemiyor zorla yediriyorum hani merak ediyorum isteğiyle yiyecek mi diye zincoyu doktora sormadan kullanabilir miyim acaba argivit aldık çok işe yaramadı:(
Yorgun_mom zk1611 evet doktor yazmıştı bize. Sizde doktor önerisiyle kullanın bence çünkü dozunu bebeğin yada çocuğun kilosuna , yaşına göre ayarlıyolar. Aile hekimleri de yazıyor isterseniz aile hekiminize sorup yazdırın 🌸