ikiaslanannesi Kızlar selam 🍁 bu çocuk parası olayını anlamadım yani benim şuan iki çocuğum var bana da mesela çocuk parası verilecek mi yoksa bu sene 3 ü yaparsam mı verilecek 🤭 Bu arada 3. Çocuğu yapmam için devletin eve bakıcı göndermesi gerekiyor hahahshagshs
lolitam ikiaslanannesi kimsenin olan karada bisey anladığını düşünmüyorum dünyanın şartını koyar o parayı yine vermezler boşuna 3 cocuk yapmayın verse verse 2 sene verir 2 seneyede 5 bine ekmek bile alınmaz 😆
turuncuelma ikiaslanannesi Bundan sonrayı kapsar gibi duruyor. Çünkü amaç mevcut nüfusa destek değilde, nüfus arttırmak için. Detay bilmiyorum ama öyle olur diye düşünüyorum. Bilen varsa yazsın aydınlanalım😂
MerveH_ ikiaslanannesi aynı ben :)) bi yanım 5.000 her ay duyunca acaba mi falan oldum ama hayatım gerçekleri hele hele kv evindeyken no no yani :))
yuuuiutttt ikiaslanannesi bundan sonra olanlaraymis canim yani hali hazırda olana yok yani kimsede ayda 5 bin gelsin diye de çocuk yapmaz heralde onun için yapanda da akıl yoktur zaten 😁
lolitam turuncuelma aynen öyle hali hazırda olanlara vermezler bu saatten sonrada 5 bin icin cocuk yapan aklida şaşarım verecekler bir kaç sene zaten o sene zarfında da o para bez bile alamaz durumda oluruz
lolitam turuncuelma sen devletin hiç bisey yapmadan para vereceğini nerden çıkardın yakında dizerler şartları 😆
lolitam ikiaslanannesi benim zaten 3 çocuğum var olmasaydida pra için cocuk yapmazdım zaten verecekleride kesin değil verselerde cocuklarin ihtiyacının çeyreğini bile karşılayamaz bu para zaten verdikleri olarak enflasyona yenik düşüyor şimdi için iyi bir miktar olsa bile hiç yoktan iyi diyelim sabit kaldığı için zamanla bez parasını bile karşılayamiyor hale geliyor akıl kârı is değil zaten devletin sözüne değil 3 cocuk yapmak cocuk dahi yapmam maddi manevi kendim yenemediğim surece
ikiaslanannesi lolitam Ya inanın bu zamanda 2 çocuk bile fazla. Sizin 3 taneymis Allah bağışlasın bence yeterli de. Gerçekten çocukların geleceğini düşünmekten başım ağrıyor bazı zamanlar….
lolitam ikiaslanannesi çok zor Rabbım herkesin evladını bağışlasın can sağlığı versin böyle şeyler boş güldürüyorlar insani işte
Tomris-Hatun Bana degil bes 25 deseler gene ucuncuyu yapmam ekonomimi hersey ruh sagligim bitti devlet dadi yutsun dusunuruz o zman nddndndn