themuhtesem yigittalha alerji olabilir ama birkaç gün içinde geçmezse siz gene de doktora götürün. Deterjan vs değiştirince de olabiliyor böyle lekeler
esmaayeldann yigittalha alerji. Bebeğim küçükken yumurta yemiştim sütümden geçmişti aynı böyle olmuştu. Tahlil yaptılar süt ürünlerine ve yumurta beyazına alerjisi çıkmıştı
esmaayeldann yigittalha evet doktorumuz jan tahlili yapmıştı çıkmıştı, diyet yaptık ve birkaç ay içerisinde geçti çok şükür
Ballikizim99 Bebeğimin sırtıda böyle oluyor ara ara hatta daha çok kızarıyor sanırım kullandığım şampuandan diye düşünüyorum doktor zeytinyağlı kalıp sabunla yıka dedi artık öyle yapıyorum bide krem vermişti sürünce geçti birkaç güne.
Ballikizim99 yigittalha önce ecowel bide doğal vs pahalı bşy ama alerji yaptı sonra cicconun şampuanını aldık oda öyle sinovo kullandık aynı artık kafasını şampuanla yıkıyorum vücudunu sabunla yıkıyorum şimdilik sorun yok.
yigittalha Ballikizim99 bende başına şampuan vücuduna sabun kullanıyorum ama ondan olsa önceden de olurdu siye düşünüyorum