ipeksiiimom Hlmeoner 15.5 aylık oyuncakları hiç istemiyor ve galiba kopek dişleri patlayacak sabahtan beri aşırı huzursuz her şeye ağlıyor sürekli tv kumandasını bulup getiriyor aç diyor. Allahım bi an önce sağlıkla büyütebilsem diyorum 🥺
adalinamomm ipeksiiimom Galiba aynıyız bizm kız da öyle yapıyor kumanda getiriyor açmayınca kıyamet kopuyor. Şükür bu ara unutturduk açmıyoruz. Ama bu seferde hasta oldu köpek dişleri zorluyor. Ateş çıkıyor arada oyuncak oynamıyor vs bir sürü şey 😕
ipeksiiimom adalinamomm ben de açmıyorum ama gurbetteyim kimsem yok eşim bazen işten geç geliyor kendim de sıkılıyorum tv izlemek istesem kızım da çizgi film izlemek istiyor ağlıyor nasıl çözüm bulurum bilmiyorum yaz olsa akşama kadar dışarda olurduk
adalinamomm ipeksiiimom Kesinlikle ben de aynı durumdayım kimsem yok gurbetteyim. O yüzden çocukta sıkılıyor tv izlemek istiyorum hemen sarılıyor elime o yüzden ben de izleyemiyorum 🤷♀️
ipeksiiimom adalinamomm yaa ne is yapıyor esiniz biz de kalırsak burda tanışalım 😂 belki biz de doğu görevine gideriz
adalinamomm ipeksiiimom Bizim de normalde doğu görevi yapmamız gerekiyor ama tayinden hariç Ankara’ya başvuru yaptık bakalım umarım çıkar bu arada askeri personel eşim❤️ Sizin
ipeksiiimom adalinamomm benim eşim de polis memuru ben de aslında eğitim fakültesi mezunuyum ama atanamadım 😁
adalinamomm ipeksiiimom Ben de Anaokulu öğretmeniyim ama atanamadım. Umarım Ankara çıkar tanışırız 😍 _neslihanozk Ekleyebilirsiniz.