pinarkaba Kızlarrrr kızım 9 aylık resmen yemiyor cıldıracam. Zaten kilosu sınırın altında 6500 sımdı hiç bırsey yemıyor. Tv önüne bile koydum yok yani ne yapmam lazımmmm
karaniremm pinarkaba 9 ay yememesi için gayet normal bi ay 6. Ayda başladıysan 9 aya kadar çocuk sadece tadım yapar yani öncelik süt veya mama bu aydan sonra yavas yavas düzelir
Busragoksu pinarkaba yemeyen çocuk çok zor bende ne yapacağımı şaşırıp siringayla corba icirmişligim var her yemek sirasinda sinir krizine giriyorum resmen
pinarkaba Bebegiveannesi emzırdıkten bır saat sonra teklif ediyorum mama sandalyesini gorur görmez cıldırıyır resmen
asi765_ Çok zor valla mama sandalyesine farklı oyuncaklar kyn yanında şarkı açın dikkatini size veren belki işe yarar
pinarkaba asi765_ çok saolun onuda denedim aynanın önüne koydum yok yani iki kaşık sonrası çığlık kıyamet
pinarkaba karaniremm inşallah ya kiloya takılmayan biriyim aslında ama çevrem zayıf bu dedıköe daha kafaya takıyorum
karaniremm pinarkaba ya takılma benimde 1 yaş beneğim var bazen sadece kahvaltıyla duruyo napim ya bütün mücadeleyi verincede yemiyor 😀
pinarkaba Busragoksu çok zor durum ya infilozurların hepsını engelledim resmen bu yuzden çocuğum bugün ne yedi diyen☺️
Barlas_mom pinarkaba kilosu alt sınırda ise neden mama başlamadınız doktorunuz tavsiye etmedi mi ? Bir de emzirdikten 1 saat sonra acıkmaz zaten bebek
pinarkaba Barlas_mom mama ıcmeyen bır bebek zaten raporlu mamayı sordum gerek duymuyorum dedi. Uyanıklık suresı mak. 3 3:30 saat zaten nasıl yedırmem gerekıyordu
mertinannesi__ pinarkaba canim kansızlık varsa yemez 1 yaşından önce kan değerlerine bakılıyor mu bilmiyorum istersen doktoruna bi danış
pinarkaba mertinannesi__ ya evet onu duydum bende bir kanına baktırsam ıyı olur bence ama kan ılacına devam edıyoruz zaten
Barlas_mom pinarkaba emzirmeden önce ek gıda verin sonrasında emzirin 🙏🏼 emzirdikten sonra ne mama içer nede ek gıda alır