3.5 aylık kızım var bir ara benimde hastalıktan çok azaldı tavsiyem kuru dut, kuru incir, bestlak damla, dere otu sabah öğlen akşam as az ye kuru soğanlı marul havuç salata yap bulgur pilavı ayran tüket.(Maydanoz nane tüketme) Nişastalı ürünlerden uzak dur ha birde ben günde 4 litre su içiyorum. Her emzirmede bebeğini kokla ona gülümse ve sütüm gelmiyor değil emzirirken sütüm geliyor bol bol geliyor dolup taşıyor bebeğime yetiyor de sürekli ama sürekli ve tek olmaya çalış evet zor uyuyamıyoruz ama sallarken sende gözlerini kapat 5 dakka olsa uzan sütun artana kadar bırak ev işi falan yapma bir süre en azından yorgunlukta gelmiyor. Birde bunlar bir saatte fayda gösterecek birşey değil 1 2 gün belki 3 4 günü bulabilir ümitsiz olma gece derin uykuya geçtiği zaman tek göğüs power pump yaptım ne çıkarsa çıksın başta 5ml çıkmıyordu emzirme sonrssi her emzirme sonrası olmasada tam emmedigini düşündüğümde aarada sağım yapmaya çalıştım az ama en fazla 5 dakika kadar göğüste süt kalınca süt fasla üretim yapmyor bosaldikca geliyor ve sık sık emziriyorum ama sık sık