sezerrrr Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 44 günlük gece uykuya geçişte zorluk yaşıyoruz. Ama yıkandığında güzel uyuyor. Malum kış ayındayız. Evimiz doğalgazlı sıcak oluyor ama her gün yıkama konusunda emin değilim hasta olur mu acaba sizce yıkayabilir miyim
LezizeNine sezerrrr pencere açmıyorsan ya da banyolu dışarı götürmüyosan sıkıntı yok canım her gün değilde gün aşırı yıka istersen bugün yıkadıysan yarın yıkama ertesi gün tekrar yıka daha minicik hasta olmasın
besra11 sezerrrr bende fazla yıkamadım havalardan ötürü yazın olsa heegün yıkasın su altında kalsın ama 2ay 3 günlüğüz 4 günde bir 5 günde bir yıkıyorum ısıtıcın var ise duş aldırdığın yere koy öyle duş aldır
yavrupotuncek sezerrrr kış ayında doğdu ve her gün yıkadım gaz sancısına iyi grliyodu ve hiç hasta da olmadı evim isinmiyodu bide
suheyla92 sezerrrr yikayabilirsiniz ama bence gerek yok gunasiri yeterli ne olursa olsun banyodan sonra hassas oluyo bebisler
sezerrrr LezizeNine bende hasta olmasından korkuyorum pencere filan açmıyorum ama küçük olunca emin olamadım
sezerrrr besra11 ısıtıcım var bende şuanda 3 güne bir yıkıyorum ama ne zaman yıkasam iyi uyuyor o yüzden her gün yıkasam dedim ama kış olunca korkuyor insan
svdgnci Benim oğlum geçen sene kasımda doğdku, her gece yıkayarak uyuttum ev 22-24 dereceyse sıkıntı yok, yıkamak mikroplara karşı çok daha iyi hem burnu nemlendiği için burun florası daha sağlıklı kalıyor öneririm
sezerrrr svdgnci yaa içime su serpti yorumunuz benim evim 25 derece filan ama kış olunca korkuyorum hasta olursa diye
svdgnci Mikrop kapmayan çocuk hasta olmaz, soğuktan değil sıcaktan hasta olur, banyodan çok hasta insanlardan uzak tutmaya çalışın bence 😃