Dane-1 Minw bulgur pilavı kısır yani bulgurla yapılan her şey , boza , kefir,rezene çayı , her gün duş ve en önemlisi stressiz mutlu olmak Benim deneyimlerim sonucu bunlarda arttığını farkettim
Nurrcem Minw un helvası 👍 havuç salatası👍 aktardan rezene ve anason karışımı ile çay 👍petibör büskivi👍Tahin helva da olur tahin pekmez de ..bol su ve bebek her uyuduğunda mümkünse uyku
mervenisam Minw valla normal olandan farklı bi gaz sancısı olmadı bebeğim yapmıyor sanırım tadını beğenmiyorum ama işte güzel süt yaptı bende diye içiyorum 😊
Sumide Bugun yiyip arttiran şeyi soyleyim Tahin helvasi ve bolca gülmek 1 😄 bebisimi koklamak da iyi geliyo
Muhammedsabiha Bunu aklinizin kenarina yazin 1-gergin olmamak, uzulmemek, mutlu olmak 2-uyumak hemde bolca her firsatta 3-dut pekmezini suyla karistiirp ee4bet yapip içmek arkasindan bardaklarca su icmek 4-bulgurlu olan herseyi yemek 5-havuc evet kitir kitir her fırsatta yemek yada suyunu icmek. Ama ilk iki maddde olmazsa ne yersen ye asla sutunuz olmuyor bilin