Teyzeleri kuzum gelişim geriliği (gebelik zehirlenmemden dolayı) sebepli doğunca küveze girdi. Kilosunu toparlayıp emme refleksi gelişince yani geçen pazartesi 25 günlük küvez süreci sonrasında evimize getirmiştik. Çocuğumun hiçbişeyi yoktu zaten. Perşembe günü de yenidoğan kontrolü vardı herşeyi iyiydi. Dün gece rahatsızlandı. Ama rahatsızlık dediğim de gaz sancısı gibi kıvranıyordu. Sonra inlemeleri başladı sonra nefes alışının iyi olmadığını farkettim ama ağlamaktan yorgun düşüp iç çekiyor diye düşündüm sürekli iç çekiyordu. sabah doktora attım kendimi ve yavrumu anında yoğun bakıma aldılar. Şuan entübe durumda. Hasta felan değil ama nefes alamıyor anlayamadılar ve araştıracaklar. Tabi bana bir Sürü ihtimal saydılar şu olabilir diye. Umutsuz konuşuyorlar anlayamadım kendi ellerimle götürdüm yavrumu bişey yokken bir anda ne oldu gerçekten anlayamıyorum. Daha fazla uzatmayım nolur sadece dua edin bebeğime daha kavuşalı bir hafta olmuştu aldılar benden. Allahım da almasın yanına sapasağlam çıksın oradan 😪