pera3535 Bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz kaç kez kaç damla şeklinde acmı tok mu süt getiriyor mu işe yarıyor mu
birprens_birprenses pera3535 ben ilk kullanmıştım normal doğum yaptım günde 3 defa bir bardak suya 20 damla kullaniyordum şuan ikinci doğumumu yaptım bunda kullanmıyorum evet işe yarıyor ama fiyatı da bir o kadar fazla o yüzden almadım günümü su icerek geçiriyorum çoğunlukla
gmz10 pera3535 günde 3 kere 20 damla ara sıra kullandım çok aşırı arttırmadı benim için belki düzenli kullanmadığımdandır. Onun yerine dut kurusu çayı daha çok arttırdı.
rumeysacanercan Ben doğumdan itibaren kullanmaya başladım bende ciddi işe yaradı çok süt yapıyor ben günde 2 kere 1 kupa rezene çayına damlatarak içiyorum 20 damla sabah 20 damla akşam
neslihanada 20 damla günde bi şişe 2 litrelik şişeye 20 damla olucak şekilde günde bi şişe içiyordum çok kullanmadım
Minikprenses_1 Aç tok farketmiyor sanırım ben günde üç kez 20damla damlatıyorum suya birazda olsa etki ediyor sanki
gmz10 pera3535 cezveye 1 kupa kadar su koyuyorum üzerine 2 çorba kaşığı kadar kuru dutu yıkayıp ekliyorum. 1-2 dk kaynatıp bekletiyorum. Ilıklaşınca da taneleriyle birlikte içiyorum.