melcim kaderbilge Bridgerton HIMYM (Sitcom) Kuş uçuşu Atiye Şahmaran İnto the Night - yakamoz (biri Türk versiyonu iki aynı dizi)
cinar23 La casa de panel Squıt game Lupin Anne wıth anne Beni kandıramazsın Bridgerton Prison break Good girls Gözlerinin ardında Gözcü Outlander
tostperisi tostperisi red notice Gilmore girls Lohusa Hırsızlar ordusu Yazılmamıştı sanırım bunlar da
[silindi] ffulya ya ben de bayılarak izledim sonra da o tarz bir dizi bulamadım. Kıyafetler, yaşam tarzları, mekanlar çok sevmiştim. Benzeri bildiğiniz başka dizi var mı?
Deletedmom_215 kaderbilge suits, lost, how i met your mother, modern family, friends, the office, dark.. film olarakta; nolan ve tarantinonun tüm filmlerini önerebilirim. Favorim; kill bill ve prestige Çok var sevdiğim, izlediğim ama aklıma bunlar geldi 🩵
Deletedmom_215 [silindi] dönem dizileri sevdiyseniz eğer bridgerton, outlanderide sevebilirsiniz. Tam anne with an e ile benzemiyor ama o ortam ambiyans birazda olsa önerdiğim dizilerdede var :)
[silindi] kaderbilge aklıma geldi parfüm de güzeldi. Belki izlemişsinizdir Koku diye bir film de vardı benzer şekilde konusu
Sunismyson [silindi] ben dizisini çok beğenemedim başlarında bıraktım ya filmiyle kitabı çok etkileyiciydi aynı şeyi bekledim ondan herhalde🙄
melcim usenmedimyaptimbirvelet ben bekarken 30 kere izledim eskiden vardı 🙃Friends de benzeri bence o da güzel