Kuzeymiram Kızlar sebze şeyleri yemiyor sevmiyor , zaten daha hiç bir dişide cikmadi sadece yayla çorbası , bebe bisküvili pirinç unu meyveli , ve kahvaltı ürünleri yiyor yumurta labne peynir vs , böyle olan varmi
cikolataliekmek Kuzeymiram merhaba, bebeğim 9 aylık ama 8 aylıkken hatta 6 aylıkkenden beri çok şükür yiyor hepsini
beyazzkuguu Kuzeymiram tam aksine yumurta sevmiyor sebze seviyor brokoliye bayılıyor eline veriyorum haşlayıp yiyor ama diğer şeylerfe çok kötü çorba içmez kaşık görsün reddeder
26merve26 Kuzeymiram siz bebe bisküvisi pirinç unu tatlandırılmış şeyler vermeye devam ederseniz ilerde herşeyi reddeder çok küçük bunlar için yani sebze haşlayın meyve verin daha 7 aylık neden muhallebivari şeyler veriyorsunuz. Kendinizden pay biçin brokoli mi yemek istersiniz baklava mı misal yani tabiki gönül baklavayı seçer
3kedili2bebekli Kuzeymiram bebe bisküvili pirinç unu meyveli Bu tarz şeylere erken baslamak bebekleri sebzeden yemekten itiyor malesef bebeklerim 8 aylıkken her şeyi yiyordu 14 ayliklar hala yiyorlar hiç bebe bisküvisi oirin unu irmik muhallebi yemediler bilmezler avantajını çok gördüm gervekten
cikolataliekmek Kuzeymiram dışı daha yeni çıkıyor oğlumun, haslayarak kontrollü şekilde yanınıza verebilirsiniz, bir de mesela yoğurt seviyorsa yanında bir miktar yoğurtla yedirin sonra yoğurtsuz denersinjz
Kuzeymiram beyazzkuguu benim kızın hiç dişi yok , eline koysam yiyemez heralde demi , zaten ben yedirsemde suratını kırıştirip ağzını kitliyor 😅
minervadefne Kuzeymiram damakları serttir buharda haşlar verirseniz yer ama dikkatli olmakta fayda var ☺️ 7 aylık bizimkine havuç veriyorum yiyor altta 2 dişi var ama yana alıp çiğniyor
beyazzkuguu Kuzeymiram damkları güçlü zaten haşlayınca da çok yumuşak oluyor dudaklarını değdiği an kopuyor 🤣 kızımda dişi yokken yemişti şu an çeyrek elma veriyorum ağzında dolandırarak normal elinde tutarak yiyor bizim 7 dişimiz var ama hepsi tam çıkmadı faydaları varmı bilmiyorum daha uzama aşamasında
alexab Kuzeymiram benim kızımda sebze sevmezdi tek başına tatsız tuzsuz gelirdi ama hep sebze çorbası vs yapıp verdim yedi öyle
LezizeNine Kuzeymiram baharatsız ve acısız her sebzeyi ezerek veriyorum 8 ay 27 günlük her şeyi yiyor genelde
Kuzeymiram beybimomm bir ay önce 8.bucuk kiloydu şu an nekadar bilmiyorum zayıflamış gibi geliyor ama
beybimomm Kuzeymiram anladım canım bende ek gıdaya başlıycağım benimde ilk bebeğim ekgida döneminde hiç almadı ondan sordum bundada basliycağim yakında almaz diye korkuyorum