Zeyzeyim 8 aylık Kız bebeğim var idrar tahlili yapmam lazım takdigim torbaya biturlu dolmuyor nasıl yapıyım napiyim anneler yardım nasil aliyosunuz 😏🙄
Mahinursmr Zeyzeyim bu konuda ustalaştım diyebilirm resmen 3 gün uğrastım kızımın tahlilini verebilmek için doktor bir taktik söyledi işe yaradı poşetini vajinanın alt kısmına yapıştırın önce alttan üste doğru biz üstten alta doğru yapstrıoz çiş dışarı gidiyor alttan üste doğru yapıştırınca tam kavrıyor çok geçmiş olsun bu arada
Mom10 Zeyzeyim Ya tam 5 gündür uğraşıyorum yarın da eğer alamazsam bezini açıp beklicem yaptığı an steril bir kaba tutup onu dökücem idrar kabına
Hilosum Yapışkanlı kısmı iyi yapıştırmak gerekiyor çişini yaptığı yere, üşümediğinden eminseniz altı açık kalsın bekleyin biraz. saatlerce çiş ya da kaka için beklediğim olmuştur 🤗
Ftmilay Zeyzeyim su içirmiştim bir yandan 3 aylıktı o zaman ama şimdi çok hareketliler yine de deneyin isterseniz benim kızım da 8 aylık
Zeyzeyim Ftmilay şimdi iki dakka durmuyoki yerinde başını bekliyim dedim döndüğünde yatağa yapmış bile görmedim 😄
Mahinursmr Zeyzeyim vajinanın alt kısmı popoyla birleşim yeri varya ordam yapıştırmaya basla yukarıya dogru alt kısmo kavrasın 😀
Ftmilay Zeyzeyim eyvah 😀 eline oyalanacağı bir şeyler verip deneyin tabağa bardağa çok meraklı oluyorlar
Mom10 Zeyzeyim Ya hatta kızım nasıl başardıysa tepine tepine yapışkanlı kısımla torba kısmını birbirinden ayırmış 😄😄