uykusersemi İyi geceler hanımlar. Bebeğim neredeyse 9 aylık olacak sabahtan beri ateş ve halsizliği var. En az 4 saatte bir calpol veriyorum. Neredeyse hiç 37,5 altına düşmedi diyebilirim. Ateşini kontrol ettiğimde 39 üstünde gördüm. Aşağı yukarı yrım saattir nemli bezle eklem bölgelerine kompres yapıyorum ama hala ateşi 38 üstünde. İlk defa bu şekilde ateşleniyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Doktoruna sabah götüreceğim ama tecrübeli annelerin ateş düşürme konusunda taktikleri vardır belki o yüzden yardım istemeye geldim😔
busra200120 Limonlu su yap çorap koy içine sık sonra giydir bebeğinin ayaklarına. Islak diye istemiyolar ama düşürüyor ateşi.
uykusersemi busra200120 geçmiş postları kontrol ettim limondan bahsediyorlardı ama evde limon kalmamış o yüzden deneyemeyeceğim😫
Kerimasaf Sirkeli su yapın bezi ıslatıp koltuk altlarına koyun göğsüne koyun başı bırakın bizde inatçı ateş olursa öyle yapıyorum ama dikkat edin çok veriyorsunuz ilacı hiç düşmediyse acile gidin bence yarını beklemeyin
Snp57asel Kerimasaf @uykusersemi sirke daha çok çıkarır ateşi deneyimlenmis biri olarak sadece su kullanın
uykusersemi busra200120 size de çok geçmiş olsun Allah Şafii ismiyle şifalar versin tüm hastalarımıza 🙏
nilsmotherr Benim kızım da 9ay 26 günlük diş sandık ateşi calpolle geçirmeye çalıştık ctesi öğlen başladı pazara akşam üstüne kadar sürdü calpol etkisi geçince 38,6ya çıktı acile koştuk kulakta enfeksiyon çıktı, direkt acile koşun
nilsmotherr nilsmotherr emerken kendi saçını çekme ve kulağını tutma vardı, dişi kulağına vuruyor sandık
uykusersemi nilsmotherr bizde kulakla ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü eli kulağına pek gitmiyor ama normalde hareketli olan çocuk başını koyacak yer arıyor bu durum insanı sağ çok üzüyor