Sefalininannesi yani ev işlerinde bitek evi süpürmesini istiyorum genelde ben süpürüyorum zaten ama bazen eşimden istiyorum. Ara sıra ben evi toplarken o banyoları temizliyo ben kimyasalla çok içli dışlı olmayayım diye. Sofrayı kuruyo genelde salatayı yapar. Onun dışında şunu yaparmısın dediğim şeyi genelde yapar, ikiletmez. Gerektiği zaman Çocuğuda uyutur,yemeğinide yedirir, yıkar,bakımını yapar,dışarıda,çıkarır,oynarda .Saolsun bizim evde hayat müşterek. Allah razı olsun ondan. Bazen bişey istediğimde hayatım yorgunum yapmasam diyo bende sorun etmiyorum ama bende çok yorgunsam o zaman hadi bende yorgunum kalk beraber yapalım daha çabuk biter birlikte dinleniriz derim o zamanda beraber yaparız ne yapılacaksa. Bizim evliliğimz hiç bi zaman kaıdn ev işi yapar erkek işe gider ilişkisinde olmadı. Başından beri eşimi ev işlerinin içinde tuttum. Eşinize , sizinde yorgun olduğunuzu ve ona ihtiyacınız olduğunu az da olsa yardım ederse ikinizinde dinlenmeye vakti olacağını, beraber de vakit geçirmek istediğiniz söyleseniz?