anneann Kaç damla kullanıyorsunuz? Birçok kişi kilosuna göre kullanıyormuş ama bana eczacı 4 damla dedi
himeros anneann doktor önerisi ile başladık bizde. Sabah aç karna 7 damla ikindi vakti de aç karna 7 damla kullanıyoruz. Dikkat etmeniz gereken nokta kullandıktan en az yarım saat sonra anne sütü ya da mama içmesi. Yoksa hiçbir etkisi olmuyor.
Torpiktospa Hiç işe yaramadı 1 yıl düzenli kullanmama rağmen ya başka bi damlaya geçtim doğal içerikli gerçek demir damlası o işe yaradı baya 2.ayda
nurangel Kızım 6 aylık ocean microfer demir damlasından her gün 6 damla kullanıyoruz. Doktorumuz bu şekilde önermişti
nurangel Daha önce bestiron kullandık ama bebeğimde alerjik reaksiyona sebep olduğu için microfere başladık. 8. Aya kadar devam edeceğiz.
momsipek anneann kilo başına 1 damla diye biliyorum ama doktora veya eczacıya sorun yine ee yan etkileri olabilir
anneann momsipek alla allah nebegim o dönem 8 kiloydu eczacı 4 damla vereceksin dedi birçok kişi kilo başına bir damla diyor en iyisi ben doktora sorayım tekrar
bebeyimveben Nasıl ya çok kafam karıştı ben 25 damlaya kadar veriyorum eczacıda aynı şeyi söylemişti, instagramda takip ettiğim bir çocuk doktoruda o şekilde söylüyor
anneann bebeyimveben ya banada 4 damla dedi geceden beri kafama takıyorum millet 20 damla veriyormuş benimki 4/1 bile değil ya sonuçları kötü çıkarsa neredeyse üç aydır bu şekilde kullanıyorum
oylesinebiri__ anneann eczacı banada 6 damla dedi ama 0.5 iki kere veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum