Ben emziği bıraktıralı 5 gün oldu . Benim oğlum memeye çok düşkün bir çocuk o yüzden emzik benim çok kurtarıcım olmuştu gece emiyordu ilk zamanlarda daha sonrasında emziği hep koyduğum yeri öğrendikten sonra gün içindede sürekli alıp emmeye başladı gün içinde de emzik için ağlamaya başladı . Geceleri de emziği ağzından düşürünce uyanıyor yatağında emzik arıyordu . Bir anda kestim ben bütün emzikleri ortadan kaldırdım sorduğunda ona anlattım emzik yok annecim diye . İlk gün hep dışarı çıkardım yürüttüm yordum onu evet uykuya geçerken çok ağladı ama kucağımda salladım saçlarımla oynamayı çok seviyor saçlarımla oynadı piş piş açtım ilk gün beni çok zorladı ikinci gün biraz daha az ağladı uykuya geçerken ama inanın artık uykuya geçerken ağlamıyor . Yeni emziği bırakmış bir anne olarak size önerim onu oyalacak aktiviteler yapın yorulsun enerjisini atsın uykuya geçişte daha kolaylık oluyor gün içinde eğer emzik istiyorsa ( benimki istiyordu ) ağzını oyalıcak sevdiği atıştırmalıklardan verdim emzik istedikçe yada meyve . Ve çok sabırlı olun emin olun ne kadar sizi zorlasada bununda bir sonu var ve geçecek diye düşünün Allah yardımcınız olsun kolaylıklar diliyorum 🌸