rumeysa06 Kızlae tadımlarda kış mevsiminde neler kullandınız? Bebek irmigi pirinç unu gibi belirli markaların ürünlerini aldınız mı hngi marka labilirim kaçıncı ay kullanılmaya başlanır
asel0404 rumeysa06 balkabağı havuç patates avokado elma muz armut yumurta bu şekilde gittim . Og natural irmik pirinç unu tarhana yulaf unu keçiboynuzu unu özü aldım ama tarflere daha geçmedik tam olarak .tadım aşaması hemüz
asel0404 rumeysa06 tadımlar bittikten sonra o tattırılan şeylerle tarif olarak yaparsın ben yarın bebek büsküvisi yapcam mesela
aaslanbeyy rumeysa06 YOĞURT HAVUÇ TATLI PATATES - BALKABAĞI- PATATES BROKOLİ ISPANAK BEZELYE KAPYA BİBER SALATALIK - YUMURTA SARISI ELMA ARMUT MUZ AVAKADO- AYVA CENNET HURMASI YABAN MERSİNİ Vitma ve og markasını düşünüyorum henüz almadım tadımlardayız
cokbilmismom rumeysa06 bebek irmigi pirinç unu falan almadım baya gereksiz çünkü özellikle pirinç unu hiç kullanmaya gerek duymadım. Normal irmik kullanıyorum haftada bir kere oda meyve püresi(kavanoz mama) yaparken. Önce yoğurt tattırdım bunu iki gün denedim sonra sebzeleri onlarda üç gün kuralı yapmadım tek tek her gün verdim.
rumeysa06 asel0404 meyvelerde sıkıntı yaşadınız mı elma armut muz tatlı ya sebzeler bittiktan sonra mı olmalı sizce
cokbilmismom rumeysa06 evet normal irmik. Tam buğday unu kullanıyorum. Yulaf unuda kullanıyorum pişirip içine muz ceviz tahin pekmez koyup kahvaltı olarak veriyorum bazı günler