3247 10.5 aylık bebeğim 3 gündür ishal olmuş pişiği de oldu.pişik için krem sürüyorum ama ishalini kesecek ne verebilirim
Superisii 3247 canım yağsız yedirmeye calıs eğer emziriyosan daha sık emzir, su içsin yogurt kefir muz, doktora sor ona gore reflör yada probiyotık ayrıca patates haşla ve pirinç haşla
sukran21 3247 Benim oğlumda 1 haftadır ishal oluyordu ne verdiysem geçmedi kaynamış suyu biraz kekik koydum soğudu zaman 2-3 çay kaşığı suyundan verdim ertesi gün kesildi ishali
oruc Tamamen yağsız besleme yapın yayla çorbası , patates haşlaması gibi şeyler verin yoğurt probiyotik içerdiği için bol bol yoğurt yedirin muz seviyorsa muz verin 2 günde geçirdim bu şekilde oğlumun ishalini ama ek olarak doktor önerisi ile probiyotik kullandım . (15 aylık)
heygorl Pilav, yayla çorbası, patates haşlaması, kefir, yoğurt, yağsız sossuz makarna ve ekstra eczaneden probiyotik alabilirsiniz
3247 Hepinize teşekkür ederim yazanların hepsi ayni şeyi yazmış şimdi uyudu nasip olursa yarın yapıcam inşallah 🌸