benvera Benim baharbasekin Benim emzirmeye başladığım ilk günlerde olmuştu baya kanayacak kadar hem de 🥲 emzirme öncesi yıkayıp emzirme sonrasi da sütümü kahverengi kısmın tamamına sürüp tamamen kuruduktan sonra kapatiyodum. Bazen de Hindistan cevizi yağı sürüyordum. O şekilde birkaç gün içerisinde geçti çok şükür
iremtknmz Benim de ilk zamanlar olmuştu göğüs ucu kremi falan hikaye tahinin üzerine biriken yağı sür üzerine poşet kapat nemli kalsın. Çareyi onda bulmuştum ben
[silindi] Bende kremler işe yaramamişti gümüş kapak sayesinde yaralar 1 hafta-10 gün içinde tamamen geçti. Başta krem sürüp gümüş kapağı koyuyordum sonra sadece kapağı koymaya başladım bitti gitti
Prenses2909 Ayvanın içerisinde ki çekirdeği küçük bir kavanoza koyup içerisine biraz su koyup bir gün buzdolabında bekletip ertesi gün göğüslerinize sürebilirsiniz bu da çok iyi geliyor. Aklınızda bulunsun kaldıkça zaten koyu kıvam alıyor
balim35 @baharbasekin merhaba belki yazan vardır yorumları okumadan direk yazıyorum ben çok çektim denemediğim krem vs kalmadı 🥹En çok fayda sağlayan bu oldu … e vitamini (herhangi bir marka olabilir eczanede satılan jel ) ve madescol kremi karıştırıp göğüs ucuna sürün düzenli olarak en az bir hadta on gün her emzirmeden sonra hiç birsey kalmıyor …