ftmrdcccc Kizlar tek bı yerde vardı ondan başka 3 tane daha çıktı bir türlü gecmiyor napcam ya bebeğim 8 buçuk aylık
bsrhsnc ftmrdcccc bebeğinizde alerji olabilir mi acaba genelde alerjiler bitmeyen konağa sebep oluyormuş
ilaxidexi ftmrdcccc karbonat ve bebek yağını karıştır kafasına sürüp boneyle 15-20 dk bekle duşa sokup şampuanla ama şampuanlıyken tara inşallah tek seferde kurtulursun, biz öyle kurtulduk, geçmiyordu bir türlü doktorum bunu önerdi🙏🏼
muge46 Dustan once zeytin yagi ile masaj yap ufak ufak tara cnm her banyosundan 1 saat once sur yarim saat sonra bi tara 10 dk bekle bi daha tara 10 dk sonra bi daha benim de oglumda var kaslarinda kulak kenarlarinda da var benim oglusumun zararsiz korkma
muge46 Benim de tekrarlamadi ama kulaklarinin kenarlarinda felan kucuk kucuk vardi alani genis degildi
selrazar Ben tarak sipariş verdim banyo yaptırırken öylesine taradım zeytinyağı sürmeyi unuttum diye. Saçlarını kurutunca baya baya azaldığını görünce şok oldum. İkinci banyosunda zeytinyağ sürdüm 2-3 dk sonra taradım yıkadım ve tamamen bitti. Kasımın başında kurtulmuşum hiç tekrarlamıyor her banyoda saçını köpükleyip tarıyorum yine de çok seviyor oğlum. Aldığım tarak; MYCey Banyo ve Konak Tarağı- Nar Çiçeği https://app.hb.biz/NaQiAqklavEC
seerenad Kesinlikle tavsiyem ecowell şampuan alın konak konusunu şıp diye çözüyor bizde doktorumuz önermişti
mortosba Öncelikle şampuan yerine öneri olarak Sebamed Bebek sabunu kullanın… Banyo öncesi tatlı badem yağı damlatıp dişli tarak ile tarayın sonra sabunla yıkayın Şampuanlar durulanmıyor, sabunla yikadiktan sonrada durularken elinizle iyice ovalayın