derenay Kızlar yumurtlama günümü şeffaf sümüksü yapıskan akıntı oluyor yoksa yumurtalamadan önce çatlama belirtisimi bu akıntı
amansallagitsin derenay eger ole bi durum oluyorsa yumurtlama gunundesinz yani hamilelik icin yuksk oran.
Ciddiyet12 derenay ay kız bugün bu sıkıntı vardı üstümde 😂 nasıl denk geldi ya Şöyle ki kaç gündür sümüksü akıntı oluyor hemde aşırı neden oluyor yani şimdi bu Benimde ödüm kopmuş hamileyim kesin die Bı aydınlatın beni
derenay amansallagitsin ya tamam bugünü değerlendirlerim o zaman eşim şehir dısında olcak iki gün onu merak ettim bu catlamasaysa yine kaçırıyorum galiba
amansallagitsin derenay normalde doktorlar yumurtlama gunu oncesi sonrasi uc gun degerlendirmek lazm die soylerler. Yani siz bugun yari garantiye alin.
derenay amansallagitsin yaa tesekkür ederim cuma cumartesi oldu bugünde olursa belki tutar salı gece geç gelicek adam gelir gelmez kapıda baslıyomusum😂
derenay Ciddiyet12 😂 bu akıntıyı görünce internette yumurtama dönemi diyordu test yaptım gercekten çift çizgi cıktı değerlendirdik şimdi bakalım inş tutar ayaklarım havada bekliyorum sizde bugünlerde eşinizden kaçın istemiyorsanız☺️