mrverdnc Alyaberen_ kilo alamadigi için verdi doktor ama daha çok alerjik bı mama bı zarari olur mu ki sizin alerji yüzünden mi iciyordu
Alyaberen_ mrverdnc Genelde alerjik bebekler kilo almaz belki size denemek amaçlı verilmiştir alerjisi var mı diye
selenee mrverdnc bizede doktorumuz verdi bende kararsız kaldım aldım pahalı bi mamada kullanmadım bi etkisi olur mu diye korktum
mrverdnc selenee bizde güzel kilo alimi oldu olumsu bir durum olmadı hatta kabızlığa iyi geldi ama sadece alerjik bı bebek değil neden onu berdi anlamadım mama bitince gel dedi mama da bitmedi henüz bitince sorucam
Kbrkc17 selenee eğer doktorunuza söylerseniz size rapor çıkarsın ücretsiz alabilirsiniz. Devlet alerjik mamaları karşılıyor. Biz de çok geç öğrenmiştik
selenee Kbrkc17 da evet öyleymiş bende formda okudum ama ben vermedim aldım ama korktum bide alerjik bebekler için diyince doktor kilosuna takılıyor ondan verdi sanırım 3.5 aylık 5700 kilosu az diyor
mrverdnc Kbrkc17 bizde raporla alıyoruz ama alerjik değil işte kilo alımı icim verdi sanırım daha çabuk mu toparliyorlar bebekler acaba bu mamalarla