Nuranemre Kızlar malum havalar soguk oglum ıkı aylık bebegıme külotlu çorap gıydırsem gelısımnde bir sıkıntı olur mu sizce
KuzeyinAnnesii Nuranemre ben giydiriyorum 5 aylığız ne gibi sıkıntısı olabilirki ben bir sorun yaşamadm
Thesra Nuranemre Bizim hemşiremiz giydirmememizi istiyordu gelişim olarak etkileniyormuş onun yerine tayt giydirebilirsiniz
AhmetEymen Nuranemre ben giydiriyorum canım 4 aylık oğlum ebebekten aldım cok memnunun tavsiye ederim
Papatya AhmetEymen Bende ebebekten aldım bir tane. Büyükte aldım ama giydirirken çok zorlandım o yüzden giydirmiyorum.
AselinAnnesiiiii Nuranemre ben baştan beri giydiriyorum 7 aylığız boyu da çok iyi şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık
[silindi] Nuranemre ben dışarı çıkarken giydiriyorum oğlum 2,5 aylık. Lcw den 0-6 aylık olanını aldım zaten bol gelio bi sıkıntı olmaz. Ama sevmio benim oğlum huysuzlanıyor bi süre sonra
Mrv27 Erkek çocuklarında sıkıştırma yapar ve boyu uzamasına engel olur diye giydirmeğin diyorlar onun yerine ince taytgiydirin iki çorapla ama inçe içliklerde olabilir giydirmek isteyenler büyük alıp giydirebilirler kız çocukları için bir sorun olduğunu düşünmüyorum zaten kızlar için üretilmiş
EfeninAnnesiii Oğlum 4 buçuk aylık bende gezmeden gezmeye havalar serin diye giydiriyorum üstüne iki kat giydirmektense kilotlu çorap candır 💕
Thesra [bilinmeyen] Aynen belli bir aya kadar diye düşünüyorum canım bende heleki ilk 6 ay boyları felan çok çabuk attıkları oluyor ya ondan heralde🤔 ben sadece dışarı çıkarırken giydiriyodum evde veya gece yatarken giydirmem çünkü kaşındırır bebeği 🙈🙈