Lilysa Bir kaç saat önce yanağı böyle kızardı tek yanağında var. Ve kızaran yerler sıcak. Aşırı huysuzlugu var agliyor sürekli
Lilysa Melihaslan5144 Almanya’da yaşıyorum burada öyle istediğin an doktora gitmek çok mümkün olmuyor maalesef.
Lilysa 14032 hayır bir de tek yanağında var alerji olsa iki tarafta da olmaz mı? Diş yapabilir mi böyle bir şey ya da kaba kulak falan olmasından korkuyorum
Lilysa Mikoiledikonunannesi yok gayet normal şeyler yedi her zaman yediği salatalık zeytin peynir vs yumurta domates bile yemedi bu sabah
guneyokyanus Hemen hastaneye gitmelisiniz almanyada olsa cocugu böyle görünce geri çevirceklerini düşünmüyorum.
Ftet Bizimde böyleydi alerjisi var dedi doktor kanda filan çıkmadı ama süt ürünlerini bırakınca düzeldi
Ftet Lilysa bizimde başta olmadı sorneadan çıktı ama belki süt ürünü değildir alerjiniz başka bişeydir
hry410_ Alerji yada egzama olabilir bı yere falan sürtme tahrişi değilse her ihtimale karsi doktora gidin
aresnako Bi şey ısırmış olabilir mi arı böcek vs. Tek taraflı diyosunuz bi de sıcak falan aklıma o geldi
Beyzaecrin96 Lilysa bir kaç hafta önce bende böyle bir post açmistim. Nemlendirici sürdüm bir kac gün sonra geçti havalardan dolayı cildi kurumuş olabilir
Lilysa Beyzaecrin96 cildi çok kuru normalde hergun günde 2 3 defa krem sürüyorum ama dün dışarı çıktık baya soğuktu çok durmadık ama ondan mı oldu acaba.