Melek12066_ Anneler 4ay da süt neden azalıyor artsın diye rezene hoşaf içiyorum hala göğüslerim yumuşak
Ciok Melek12066_ Günde 3 litre su içmenizi öneririm 3. Ayımda bende öyleydim bi terbiye olma süresi vardı bir ayda geçti ama bol su öncelik
hemshireanne Melek12066_ aynen ya benimde azaldi bi aydir oyleyim. Bebegim emmiyor sagarak veriyorum. Pompa ne kadar guclu olursada bebegin emdigi gibi olmuyormus. O yuzden yetmiyor suan sutum😭
kmomm Memeler terbiye oluyor o yüzden yumuşak. Yenidoğanki gibi sert olmuyor. Benim 3. Aydan beri öyle ama gayet sütüm yetiyor. Şu an 3 ay 19 günlük. Çişli bez takibi yapın yetip yetmediğini anlarsınız
Elvinemine hemshireanne ay baci 4ayliqdi tamamdi ele onca da kasa vere bilersen seher axsam sudunu kesme
hemshireanne Elvinemine südüm olsun isteyirem😢😢 kaşa vermekde rahat deyil yeyecekmi yoxmu qebizmi olacaq ishalmi ve s ve s
Elvinemine hemshireanne südünü yene ver da baci kasani seher axsam versen kasa hecne etmir qorxma .sudsuzunu al burinci sonra südluye cevirersen .usaqi ele qəsənk edirki
mariam2 gokhaninannesi ilk oglumda5 litre su içiyp cayilar bilmen ne yine 20 gunda kesildi hepsi stres bence ya
esmermomm Melek12066_ yumuşak olması sütun az olduğu anlamına gelmez. Belli bir süre sonra yumusuyor bende de oldu şuan 7. Aydayim hala var sütüm. Siz emzirmeye devam edin