esra1701 Merhaba arkadaşlar kızım uykuya geçişlerde aşırı derecede bağırıyor ağlayarak uyuyor zorla uyutuyoruz Bu uyku gerilemesi midir?
Bihterrr esra1701 benimki 3 ay 15 günlük. Uyuyacağı zaman asla kucak sallanma falan istemiyor ağlıyor bırakıyorum homur homur homurdanarak bişeylere kızarak kendi kendine uyuyor bazen uyuyamıyor ağlıyor sakinleştirip bırakıyorum yine söylene söylene uyuyor bide uyku arkadaşını yüzüne iyice bastırıyor gözünü kapatsın diye 😂
elfbshn esra1701 evet maalesef.. uykuya direnme, huysuzluk, sık uyanma bunlar uyku gerilemesi belirtileri.. biraz sabırlı olun, yoluna girecektir..
demir2606 esra1701 evet biz 3 ay 24 günlüğüz hala uyku direnmesi var ama bizim baştan beridir vsr kolik bir bebek olduğundan kaynaklı
dunyam2 esra1701 bu arada bizim bebek ten rengi daha oturmamış sizinki ten rengi nasıl şimdi tam oturmuş mu birde tüylerde dökülme oldumu
Bihterrr esra1701 benimki çok stil değiştiriyor. Bi ara omzumda uyudu bi ara kucakta iki sallayınca uyudu şimdi kendi kendine uyuyor
TerazivedevrN Aynı şekilde maalesef 3 aya girdiğinden beri uyku saatleri şaştı , uyumuyor , uykuya direniyor , gündüzleri en fazla 35/40 dk uyuyor ağlayarak uyanıyor . 3 saati geçiyor uyanıklık süresi
TerazivedevrN esra1701 yaaa oda ayrıca huysuzluk yapıyor tabi , bir şekilde uyutuyorum ama dediğim gibi zorlanıyorum ben de ve uyanınca ağlayarak uyanıyor bence uykusunu alamıyor ama devam edemiyor uykuya