mucizemm94 Kahvaltı da krep yemeyi sever. Yoğurtlu pilav yayla çorbası yoğurtlu makarna sebze türü şeyleri zorla veriyorum meyve elmaya alıştı biraz
aven mucizemm94 çorba olaral içmiyorsa tarhanalı omlet yapabilirsiniz kızım onu da çok seviyor içinde çok belli olmuyor tarhana olduğu
mucizemm94 aven tarhana sevdiremedim nasıl yapıyorsunuz salça koymuyorum ben domates rendelenmiş koyuyorum hiç sevmiyor
aven mucizemm94 sarımsak rendeleyip yağda döndürüyorum sarımsakların diriliği kırdıktan sonra salçasını ölçüme göre koyuyorum sonra tarhanasını koyup pişiriyorum.Ek gıdaya başladığında Bebeğimin marketi markalı tarhanayı içiyorduk tadı çok güzel doğal ve temi içerikli sonra kendi tarhanamıza döndük
aycingozuacik mucizemm94 bende e bebekte bulunan ots markasının bebek tarhanasını kullanıyorum. Ama ben kavurmuyorum 6-7 tatlı kaşığı tarhanayı ılık suda kasede bekletip karıştırıyorum taneli olmaması için 5 dakika felan sonra duruma göre ilikli kemik suyu yada kuzu kemik suyu ile birleştiriyorum. Bazende içine kırmızı biber doğruyorum birde tel şehriye kırıp atıyorum çok az da tız nane kattım geçen yedi. Yada pazılı yapıyorum brokolili yapıyorum ıspanaklı yapıyorum. Bebeğim daha ekmek yada katı şeyleri tam yemediğinden kıvamınıda koyu yapıyorum doyurucu olsun diye.
nisagulce mucizemm94 1 yaşındayken kızım tarhana yiyordu 2.5 yasinda simdi görünce kafasını çeviriyor..ben ev yapımı domates salcasiyla yapardım 1 tatlı kaşığı kadar..ama yemiyecekse sonra yine yemiyor büyüyünce yani
birdemetmaydanoz Senakaraca Lebeniyeyi sevmeyen var mı 🥰 yavrun ağzının tadını biliyor. Şifa olsun insallah
ikitosbikannesi mucizemm94 kahvaltı olarak pankek Yemekte pilav,köfte , tarhana çorbası, yayla çorbası, kaşarlı makarna En sevdikleri yemekler Genel olarak yemek seçmezler
KayraVeAnnesi_06 mucizemm94 Kahvaltıda pankek , patates ve yumurta Yemek olarak pilav , makarna bütün çorbalar diğer yemekleri zorla yer Meyve de muzu çok sever birde meyve suyu sıkarsam hepsini içer
etkafa mucizemm94 Kahvaltıda krep yumurta patates kızartması genelde seçmez yemekte ne olsa onu yer şükür 🥹ama en sevdiği pilav dolma makarna ve köfte 😅🌸💖
suheyla92 mucizemm94 10 aylik olmak uzere yogurt sever baska severek yiyor diyebilecegim bisi yok malesef 🤦♀️
aven mucizemm94 1 yemek kaşığı tarhanayı 1çb suyun 3/1 ile açın çırpılmış yumurtaya ekleyin bir tatlı kaşığı un ekşeyin hepsi pürüzsüz olacak şekilde çırpın çok az zeytinyağı ekleyebilirsiniz sonra tavada pişirin