mihrosum arkdaslar kızım var ıkı aylık annem ozel bolgesının arasını dokundurtmuyor .Sız temızlıgını nasıl yapıyorsunuz.Lutfen bır yardım edınde bende ona gore yapayım
Aycandmr mihrosum özel bölgesini çok iyi temizlemen lazım yoksa enfeksiyon kapma olasığı çok yüksek tahriş etmeden hafif hafif temizleyin lütfen 🌸 bu arada ben sürekli yıkayarak temizliyorum.
Eylulozlem1 mihrosum neden dokundurtmuyr canim onu anlamadm illa ki temızleyceksn cunku kakasını yaptıgında falan batyr illa ki cok bastrmadan ıslak mendille hafiften acıp temizliyorum
Farahzeynep mihrosum orayı da temizlemeniz lazım. Yenidoğan ıslak mendille temizliyordum ben, önden arkaya doğru. Diğer türlü enfeksiyon kapıyormuş.
[silindi] mihrosum canım temizle pis birakma zaren farkettysen ici doludur cokta kokar cok dikkatli bi sekilde bastrmadan zeytin yagiyla sil surekli ben kendi kizimada yaptim pamukla temizle ama hemen gecmez oyuzden biraz yap yarin kekrar yap gecer canım bizimde oleydi 🎈
Asyabhr [silindi] [silindi] benim bebegiminde genital bölgesi kokuyo bende her alt açmada olmasada arada pamuklu şu ile silmeye çalışıyorum 2 buçuk aylık kızım acaba mantar olabilirmi kokması normal mi birde beyazlılar var iç tarafın kenarlarında sizinkinde de varmi
Merveylul mihrosum doktor bana dudak iç kısmını ılık bezle yada ıslak mendille temizleyebilirsin demişti yani ortadaki yeri değilde sağını solunu duş aldırırken elimle yıkıyorum
Nazlina mihrosum temizlenmesi gerekiyor ama klitorise temas etmeden temizlenmeden olmaz kaka geloyor sonucta ve enfeksiyon kapabilir
Safissssss Asyabhr evet var bende kaka gelen yerleri siliyordum alt kısımını bugün ilk defa göbeğine kadar kaka olmuş,orasını biraz daha silmek durumunda kaldım
simgesavas Asyabhr hayır canım. Korkmayın korkacak bisey yok ki. Temizleyin güzelce acimaz canı bosey olmaz
[silindi] Asyabhr evet canim vardı anne karninda olan su var onlar kaliyo kuruyor temizle canm birakma oyle zeytin yagi kullanabilirsin canim bende kullandım temizledim sükûr kokuda bitti
simgesavas mihrosum temizlemen lazım canım olur mu öyle şey. Islak mendille kenarlarsan açtırıp yavaş ve dikkatli bir şekilde temizliyorum. Çok önemli o bölgenin temizliği