ayseee48_ Bebegim 5 aylık. Gece emzirmek için kalkmalı mıyım sizce. Veya siz ne yapiyorsunuz anneler..
eozlem ayseee48_ o uyanmıyorsa gerek yok kalkmanıza. Alışkanlık kazanma dönemi şimdi, başlarsanız hep kalkar aç olmasa bile, destek ister. Maalesef kendi bebeğimden biliyorum.🥹🥲
dammy ayseee48_ kilo alımı iyiyse ve sağlığında bir problem yoksa kaldıröauın diyor doktorlar. Bırakın uyusun annesi diş döneminden bildiriyorum saat başı ayaktayız, bol bol uyuyun güç toplayın.
ayseee48_ eozlem benim bebek sabaha kadar uyuyor. Kendim saat kurup kaldirdigimda da emmiyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum bende annelik işte 🥲
Oykuu_bebekk Eğer kendi kalkmıyorsa kaldırmayın ama kendi kalkıyorsa emzirin tabi🌸 bizde 5 aylığız kızım sağolsun 2 saatte bir kalkar 😝
gunes1508 Oykuu_bebekk rüya beslenmesi de aliskanlik yapar mı ben sağıma kalkıyorum kalkmisken uykusunda besliyorum
hemshireanne ayseee48_ benim bebegim de kalkmiyor. Uykudada icmiyor. Kaldirmamizada gerek yokmus zaten. Uyusunlar tatli tatli😁 saglam uykuda cok onemli sonucta
eozlem ayseee48_ kız dünyada cenneti yaşıyorsun haberin yok 😂 benim bebe memem ağzında uyuyor. Yan yatmaktan sağ tarafıma felç indi resmen. Dün gece de kaçacakmışım gibi yakamı tutmuş da uyumuş. Dönemedim sırt üstü 😅
gizemmumayy 3-4 saatte bir kalkıyor.90 günden sonra kendisi kalkmıyorsa kaldırmayın diyor doktorlar.Ama 6-7 saat uyusa kesin kaldırırdım bir kere
Oykuu_bebekk gunes1508 valla bilmiyorum benim kızım tıka basa tok olduğunu bildiğim halde çok kalkar kolumda uyuyup göğsüm ağzında olacak şekilde uyumayı seviyor sıpa 😀😀 ama ben alıştırdım hep beşikten alıp yanıma yayırırm besledim ilk aylarda şimdi de öyle gidiyor