Northstar28 Oğlum 16,5 aylık dün akşam 7 den beri ateşi Düşmüyor fitil ve şurup dönüşümle veriyorum 38.7 lerden en fazla 37.2 falan oluyor. İlacın etkisi geçince tekrar yükseliyor. Ne yapacağım şaşırdım çok üzülüyorum
Northstar28 handeyildiz Bugün yazacam doktorumuza ona göre acile götürcem. Burnu akmıyor başka bisey de yok sadece ateşi var. Off bir yere gittiğimiz ettiğimiz yok o kadar dikkat ederim ki parka gitsek bile bir yere dokunduktan sonra hemen ellerini silerim nasıl geldi buldu bu hastalık ki umarım değildir ama ilk kez böyle inatçı ateş oluyor 😔
handeyildiz Northstar28 maalesef bizim de öyleydi çok dikkat ederdik ama okula başlayınca hastalıklar geliyor tek tek. 3 aylık kardeşine de bulaştırdı. Sadece ateş oluyor çocuklarda genelde. Ben de oldum inanılmaz halsizlik her yerde ağrı ve yüksek ateş yaptı. Siz bir an önce başvurun çünkü verilen ilacın etkisi ilk 24 saatte çok daha etkili 🙏🏻
Northstar28 handeyildiz ah ah çocuklar bebekler hastalanmasın büyüklerin kaldıramayacağı hastalığı çocuklarımız nasıl çekiyor 😔 çok teşekkür ederim 🙏🏻