byzss 15 aylik gerçekten cok çaresiz kaldım. Surekli ama surekli uyanıyor bu gece yarım saatte bir ya da 1 saatte bir surekli uyandı. Bakıyorum atak haftası değil neden oluyor sizce gece emmeyi bıraktırsam uyur mu geceleri sizce
YorgunEbeviyen byzss 18 aylık aynısı inan gündüz uykusunu bıraktı sabah kalkıyor gece 12 yatıyor yorulmuyor asla sabah erken kaldırıp öğlen yatırıyorum oda geç yatığımız için bazen kalkmıyoruz 5 aydır uyku sıfır düzen sıfır okader yarmaz ki yemin ederim deli oluyorum
byzss mirahmet iliktan bir tık sıcak olabilir ama uzerini ince yatitiyotum ortmuyirum da zaten burnu mu tıkanıyor cozemedim
alpinin-annesi Benim de 18aylık olmak üzere dediğiniz gibi oluyodu artık dayanamadım 2gündür sütten kestim 2.günüm daha iyiydi geceleri saatte bir yerine 2-3saatte uyandı
byzss alpinin-annesi canım peki sabaha kadar hiç mi emzirmedin ben de başladım biraktirmaya dün gece 5 40 da uyandığında enzirdim 21 30 da uyumustu o saate kadar hiç emzirmemistim
alpinin-annesi byzss yok hiç emzirmedim . ilk gece sadece biberonla süt verdim sonraki gecelerde hiç birşey vermedim
alpinin-annesi byzss olabilir o da bir destek gibi duruyor bana çevremdekiler sürekli uyandığında birşey verme dediler o doğrultuda ilerledim