5 aylık oğlum gündüz uyku saatleri belli ama bugün saat 10 dan beri kalktığından beri uyumuyor toplasanız bu saate kadar 1 saat uyudu uyumadı yani normalde de gündüz uykuları cok az hemen uyanır ama bu sefer doğru düzgün hiç uyumadı geceleri de 3-4 arası uyanıyor (ki 1 de anca uyuyor )yanıma alıp emziriyoeum sonra yanımda yatıyor hep kundak yaparım ama gece uyanınca alıyorum kundağını çözüp emziriyorum yanımda uyuyor eşim 8 de işe gidiyor o saate kadar uyuyor sonra emiyor tekrar uyuyor 9-10 gibi kalkıyoeuz ve güne başlıyoruz ama yani uyku konusunda cok sıkıntılıyız ayakta sallanmayla uyumuyor dizlerimde aşağı yukarı yastıkta piş piş yaparak yaylanarak uyutuyorum gece sallama istemiyoe ama cok cabuk uyanıyor gündüzleri napıcağımı şaşırdım erken uyumadığı için de gece anca deein uyuduğu için sabah o uyurken bende uyuyorum emzirip yatırıyorum yani kısaca düzenimiz böyle ama yoruldum yani en fazla gündüz 30-40 dk uyuyor uyanıyor uyanınca da az uyuduğu için huzursuz oluyor artık nasık çözüm bulabilirim şaşırdım cok yoruldum dizlerim de derman kalmadı ayakta sallamaya alışmasın dedim dizlerimde hafif aşağı yuları salladım ama bu sefer de dizlerim ağrıyor 😣 yani bu gündüz uykuları nasıl uzar bu bebeklerin tecrübeli bunları yaşana anneler yardımcı olursanız cok sevinirim