845 Bebeyim mama kullanıyor aynı zamanda emziriyorum da Aptamil 1 numara içiriyorum ancak çok gazlı olmaya başladı en iyi gaz yapmayan mama önerirmisiniz
masalyldrm 845 bebegim kolik. Sma,hipp,aptamil, sma ve aptamilin diğer comfort olanlarimdan da denedik doktorumuz bebelac gold önerdi. Onu denedik çok çok aza indirdi bizde çok şükür bebelac gold sonrası kabizlik yaşamadık çok şükür.
seymakst 845 İçine biraz hakiki zeytinyağı kullan valla ben emzirdim ama gazdan çok çektim 5 aylık oldu anca azaldı biraz daha ve benim doktorum gaz damlası asla önermedi sadeece gaz yutmasın beslerken kafasını dik tut ve 20 dk omzunda kalsın emzirdikten besledikten sınra dedi ki ben gaz damlası kullanmaya başladıktan sonra cocupum daha kötü oldu sap mestil aguline hiç iyi gelmedi biogaia da kullandım ama kendim kimyon anasın rezene çay yaptım daha cok faydasını gördüm gaz damlası kullanırken oğlum sürekli ıkınıyordu sürekli ağlıyordu gece gazından dolayı uyanıyordu doktoeum kullanma cok kücük gerek yok söylediklerimi yap masaj yap çay içebilirsin faydası olur dedi ve öyle yapıyorum daha iyi şuanda
eliaa Biz aptsmil prosneo kullandık doktoruma gaz şikayeti ile gittik çok iyi geldi içeriği çok zengindi , probiyotik ve prebiyotik olan nir mama dene pişman olmazsın 🤗